НИКОГА НЕ СТЕ ЧУВАЛИ ИСТОРИЯТА НА НИНА ДОБРЕВ! - От България до Холивуд
14:09
146,874
Reddit
Натисни Join за "Ексклузивен Контент" и "Zoom Среща" всяка седмица!
bg-chat.info/nick/KYVRKlEbpeFRFN300sunCg.htmljoin
Нина Добрев е родена на 9 Януари 1989г в нашата столица, София. Само когато е на 2 годинки, лети за Канада и свиква от малка да преминава през граници. Тя пътува заедно с майка си и по-големият си брат Алекс. Тримата нямат търпение да се срещнат с главата на семейството Камен. Излизайки от армията, той веднага се отправя към чужбина. Заминава една година по-рано, за да подсигури работа и достатъчно пари за семейството си. В началото доставя пица и работи на бензиностанция.
💡 Програмата ми: program.choko.bg​​​
👕 Тениските: choko.bg/​​​
☕ Абонирай се : goo.gl/sYVcMB​​​
✍ Пиши ми тук: sharewithchoko@gmail.com
💰 За бизнес запитвания : choko_production@abv.bg
„Мама премина границата, за да го срещне на Ниагарския водопад с един куфар и по едно дете във всяка ръка.“ - разказва Нина. От родителите си се научих на много труд.“
„В началото живеехме в едностаен апартамент с още едно семейство. Родителите ми работеха много здраво, за да се справим.
Докато приятелите ми имаха купища скъпи дрехи последна мода, ние пазарувахме от магазин с евтини стоки. Мама го наричаше Versace, само за да ме накара да се почуствам по-добре. Е, години по-късно отидох на истинско ревю на Versace и седнах на първия ред“.
Тя разказва как още от малка свиква да приготвя храната си за училище сама, защото майка й работи на няколко места едно временно, а баща й учи компютърно инженерство.
Когато е на 10 години тя започва да се занимава с гимнастика и дори има шанс за световна кариера. Въпреки това обаче решава да избере актьорското майсторство и започва да ходи на кастинги. На път за прослушванията тя взима метрото, а след това сменя по 4 различни автобуса. Нейното желание за изява е по-голямо от ежедневните пречки, които среща.
Завършва образованието си в гимназията Джей Би Тайрел-старши, след което продължава в Уиксфордски колеж за изкуства в Скарбъро. След това записва „Социология“ в университета Райърсън в Торонто, но прекъсва през 2008 година, заради актьорската и професия. Актьорско майсторство е учила в школата на Дийн Армстронг, където е забелязана от агенциите, с които започва да работи.
Като тийнеджър тя започва да участва ав различни реклами и работи като модел. Заради невероятната си красота и чар тя не остава незабелязана от продуцентите и агентите и стартира своята телевизионна кариера през 2006 година в Семеен Живот, а след това прави първият си голям пробив в сериала “Деграси: Следващо Поколение“ като играе ролята на Миа за три сезона. В следващите години се появява във филми като Fugitive Pieces, Away From Her, The Poet и други като кариера и в телевизията също се развива с бърза скорост и там участва в “The American Mall”, Never Cry Werewolf и Degrassi Goes Hollywood.
През 2007г. участва и в музикално видео към песента “You Got That Light” изпълнена от Wade Allain-Marcus и David Baum.
2009 година е годината, в която животът и се променя.
Тя разбира, че се прави кастинг за нов серила по телевизия CW, с името „Дневниците на Вампира“. Тя отива на прослушванията заедно с още няколко стотин американски момичета и не прави добро впечатление. Всъщност за малко да не я изберат.
„Най-забавната история за първото впечатление, което ми направи Нина Добрев е, че изобщо не успя да направи впечатление, спомня си Джули Пек, една от създателките на сериала. Никой от нас не си спомняше, че я е виждал първия път.“
В деня на кастинга Нина не се чувствала добре и най-доброто, което е успяла да даде в този ден е далеч от най-доброто, на което е способна по принцип. Въпреки това 20-годишната актриса не се отказва и успява да изпрати на продуцентите на сериала видеозапис, в който се представя в много по-добра светлина: „Изпълнението ѝ беше магическо и перфектно. Тя на практика получи ролята още в този момент“, спомня си Джули Пек.
В началото на сериала тя играе не една, а две главни роли. Българската красавица се превърна в един истински скъпоценен камък за успехът на този сериал. Първата й роля е на обичайната съвременна ученичка Елена Гилбърт, в която двамата братя Деймън и Стефан Salvatore се влюбват.
А втората и роля е напълно противоположна на Елена. Тя играе красивият дълголетен вампир Катрин Пиърс, която пък от своя страна е имала връзка в миналото отново с двамата братя. Тя и тази, която ги превръща във вамппири и ги разиграва на малкия си пръст. След тези две роли тя започва да получава все повече покани да участва в различни филми и става популярна в цял свят.
Oсвен двата персонажа в сезон 5 играе първата безсмъртна жена Amarа, а през 2014 се появява в продължението на Дневниците на Вампира - Древните за епизод, в който играе двойничката Tatia. През април 2015г., тя сподели в своят Инстаграм профил, че е време да напусне сериалът след невероятни 6 сезона.

Коментари
 • MegasXLR
  MegasXLR

  Не съм гледал Дневниците на вампира, но съвсем скоро ще го почна. Нина е невероятна и много се радвам, че се гордее с това, че е българка. 🙂

 • viktor 2001
  viktor 2001

  защо не направиш един епизод. никога не сте чували историята на азис 😜

 • Zinka Mihailova
  Zinka Mihailova

  Може ли за Dylan O'brien

 • Geri Vasileva
  Geri Vasileva

  Тя е родена на 9 януари 1989 г .а аз съм родена на 8 януари 2010 ❤️СУПЕР ВИДЕО ПРОДЪЛЖАВАЙ !!!

 • a_todorova. 06
  a_todorova. 06

  Може ли клип за ,,Никога не сте чували историята на Индила"🙏🙏🙏

 • Alex 777
  Alex 777

  Браво! НО до младите които четат тук за светлото бъдеще на запад и зад океана: Мантрата СВЪРШИ драги мои млади сънародници. В 90-те години нещата се случваха така както е описано(разказано)тук. Но след 30 години, гхлобалистите и капитала смени плана!!! Сега тези млади хора(дори и със 2 виши образования)...ще кажа кратко и ясно: НЯМАТЕ ШАНС. Който не вярва,нека да се пробва. Бъдете здрави и РАЗУМНИ. И накрая една мъдра Българска приказка поговорка. "Камакът си тежи на мястото" Автор на коментара: Български емигрант,който се завръща Завинаги в Родината след 15 години в странство. Желая ви Здраве,разум и възход.

 • dimitar zheliazkov
  dimitar zheliazkov

  Екстра аз за нея съм чел доста защото съм и гледал и серияла - харесваше ми дневницитена вампира. Вдъхновяващо е и ти дава както повечето ти видеа човек сила кураж и желание да успееш. Повечето пъти като нещо ми е трудно или нещо не върви по план ти гледам видета за да се надъхам. Единствено ми се искаше данапарвиш интервю или поне да беше я хванал във България за да я разпиташ за нещата да ти отговори на идеален Български език. Такъв какъвто съм говорил с нея аз докато беше последно във България, а аз бях на някъква сцена като млад лекар, а тя беше за деня там по работа. Хващало ме е срам че човек от Холивуд дето работи там от години може да си запази по-добър Български от мен и по-изчистен. Прави още видеа с такива за Бг личности, но земи предвид да ги намираш с бг интервюта или ако можеш да ги разпитваш по мрежата да говорят на Български за себе си. Много по-добре ще стане видеото определено.

 • Ivan Stoilov
  Ivan Stoilov

  ТОЯ СМОТАНЯК ОЩЕ ЛИ КАЧВА КЛИПОВЕ БЕ

 • Ели Данкова
  Ели Данкова

  Може ли да направиш видео ,,Никога не сте чували историята на Шахрукх Кхан,, или като цяло за някоя боливудска звезда...ще е нещо интересно и различно! Страхотен си!❤️

 • Yo Petkova
  Yo Petkova

  Много хубаво видео.... Ама жалко, че не е твое. Преди около месец гледах същото видео на английски. Видеата, които правиш са хубави, но копирани от Интернет (дума по дума)

 • Lorena Liubenova
  Lorena Liubenova

  Супер история за великата НИНА ДОБРЕВ

 • М B
  М B

  Можеш ли да направиш за Tom Felton

 • MrGeorgi
  MrGeorgi

  привет, нещо за Anthony Joshua ако се направи подобно клипче :)

 • Katia Paskova
  Katia Paskova

  Може ли да направиш и за Мария Бакалова?

 • Simona Colova
  Simona Colova

  Аз съм огромен фен на Нина Добрев и се опитвам да ходя по нейните стъпки ходя на актьорско майсторство от 6 годишна до сега а в момента съм на 14. Обожавам тази жена и се радвам че е българка, тя е доказателството че не е нужно д а имаш пари за да си щастлив

 • Elena Mitkova
  Elena Mitkova

  Със сигурност повече доказала се от Мария Бакалова!

 • TVD, TO and legacies
  TVD, TO and legacies

  Ще ми се да имаше 9-ти сезон 😔

 • vikigamakova
  vikigamakova

  Моля те направи едно за Селена Гомез. Обичам видеата ти!

 • Merlin Ibrahimowwa
  Merlin Ibrahimowwa

  И аз много искам да стана актриса извън България, ама надали🥺

 • Merlin Ibrahimowwa
  Merlin Ibrahimowwa

  Настръхнах докато слушам

 • Val Lasar
  Val Lasar

  Поздравления за канала! Може ли няколко забележки обаче? Лош български,буквален превод,а предполагам и лош английски. Не се сърди,аз съм гаден учител по английски. А словосъчетанието ти "текуща съпруга " направо ме уби.- "сегашна съпруга"-" current wife". По въпроса затова,че М.Бакалова говори на български в Борат 2:Аз се чувствам унизен като българин и не съм единственият.Мислиш ли, че ако напр .македонска актриса бе получила ролята,Тутар щеше да говори на македонски? Холивуд за втори път се гаври с езика ни.Кога беше първият път ли? "Терминалът",реж.Стивън Спилбърг,Том Ханкс говорещ на български. Личи,че си много впечатлен от успеха на Н.Добрев. Искам да ти кажа,че има и Европейско кино,че имаме актьор в немското кино отдавна....Може би си на принципа:Ла@но да е,американско да е! Колкото до М.Бакалова:Дано да не излезе,че тя е там ,за да пере чафутски чорапи,май беше употребена,май разхождането на грозни рокли не е актьорска работа,май приятелството с Парис Хилтън го избягват там и не бива да има значение тя дали те е нарекла "принцеса"или не.Май...май...ще видим. Успех, абонирах се за теб! Пожелавам ти да се впечатляваш по-трудно т.е. да си вдигнеш летвата!Няма Дядо Коледа,ти не си на 5,а той съвсем не е американец! Вальо

 • Petar Dimitrov Petrov
  Petar Dimitrov Petrov

  Не ме интересува за Нина Добрев(ва)

 • Zvezdelina Takova
  Zvezdelina Takova

  DOBRE VSEKI PUT NASTRUHVAM- a taq jena prosto a obojavam

 • Random_k
  Random_k

  направи на неймар

 • Ventci Vasilev
  Ventci Vasilev

  Усмихвах се по време на целия разказ. Браво

 • Gabi cloud
  Gabi cloud

  Гордеем се с Нина❤

 • Caterina Ivanova
  Caterina Ivanova

  Е, защо пък "Добрев". На Български би трябвало да е "Добрева". Сигурно се срамува че е българка а вие се пените да я боготворите. Чуждопоклонници сте вие и затова никога няма да прокопсате. "B-list"- или" С -list" аkтриса, с други думи такива като нея с лопата да ги ринеш. Никой в Америка не е дори и чувал за тази "звезда". Не е от ранга на Силви Вартан, де....

 • a. j. sw
  a. j. sw

  🙏🙏🙏🔝🔝🔝

 • Цветослав П
  Цветослав П

  Така който не го е гледал да спре до минута 7 понеже има спойлери.. 😂😂аз не съм стигнал до сезон 5 затова му бия палзата

 • Elena Nakova
  Elena Nakova

  Като си българка защапси Добрев, трябва да си Добрева

 • Polina Hristova
  Polina Hristova

  Може ли да направиш за Beyonce

 • Веждата Flex
  Веждата Flex

  nikoga ne sum vijdal byal chovek da se pravi na cheren indiec

 • Vasil Yovchev
  Vasil Yovchev

  Чоко Пърляка

 • Александър Ковачки
  Александър Ковачки

  Аудиото е адд

  • CHOKO
   CHOKO

   На следващите видеа вече проблемът е оправен

 • Slim Jones
  Slim Jones

  💸💸💸💸💸💗💗💗🌸🌸🌸💸💸💸💸💸 😄😄😄😄💗💗💗🌸🌸🌸 *Бог демонстрира Своята любов към нас, като изпрати Своя Син Исус Христос, който умря и възкръсна от мъртвите, за да ни даде вечен живот.* *Той също обеща да излекува тялото ви.* * (погледнете нагоре и го попитайте)*

 • Hrisi Teneva
  Hrisi Teneva

  Много си готин,може ли да направиш за Hero Fiennes Tiffin моля те🥺❤️

 • Габриела Кирилова
  Габриела Кирилова

  Направи с Русев

 • vasko mrenata
  vasko mrenata

  Може ли да направиш клип за Том Харди

 • Цветелина Иванова
  Цветелина Иванова

  Може ли да направиш клип за ''Никога не сте чували истоията на Tom Holland''

  • Цветелина Иванова
   Цветелина Иванова

   @Елеонора Иванова От филмите на Marvel е и там играе Спайдърмен ❤️

  • Елеонора Иванова
   Елеонора Иванова

   Да не е Джак от Братя по карате 🥰

 • Anastasiq Mineva
  Anastasiq Mineva

  Клипа беше страхотен нямам думи с които да го опиша 🙂🙂

 • Георги Манчев
  Георги Манчев

  Може ли да направиш такова видео с някой от Ривърдейл

 • gamer girl
  gamer girl

  Най страхотната ❤️

 • Христо Христов
  Христо Христов

  На Choko май му са е*е холивудско 😁😁

  • CHOKO
   CHOKO

   Ахахахаха

 • Dafko Dafkov
  Dafko Dafkov

  А за мен кога ще направиш история?

  • Dafko Dafkov
   Dafko Dafkov

   Ок ти ги знаеш месиите.

  • Georgi Tsvetkov
   Georgi Tsvetkov

   @Dafko Dafkov Да в пекарната до гимназията работи

  • Dafko Dafkov
   Dafko Dafkov

   И хляб ли меси?

  • Georgi Tsvetkov
   Georgi Tsvetkov

   @Dafko Dafkov нали е месия 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • Dafko Dafkov
   Dafko Dafkov

   Ще има няколко филма като бързи и яростни ама по-дълъга поредица.

 • Елена Сливова
  Елена Сливова

  Видеото много ми харесаа 😻

 • 소피Sophie
  소피Sophie

  Може ли да направиш видео и за BTS🥰🌸🌈

 • id K
  id K

  Можем ли да чуем и за Лейди Гага ?

 • id K
  id K

  Звука е лош

 • Synthia G
  Synthia G

  Информацията не е точна. Дори името и не е точно. Очаквах да чуя повече, отколкото знам.

 • Blackbe3tLp
  Blackbe3tLp

  НАПРАВИ ХАХА - НИКОГА НЕ СТЕ ЧУВАЛИ ИСТОРИЯТА НА "СТОЯН КОЛЕВ"

 • Miroslav Doichinov
  Miroslav Doichinov

  Следващият път се бих радвал да чуя историята на дженсън екълс джаред падалеки или на миша колинс

 • Elena Shtereva
  Elena Shtereva

  Направи с Ариана Гранде

 • djoni borisov
  djoni borisov

  Paul Wesley ?

 • Десислава Лалева
  Десислава Лалева

  Винаги щом чета поредицата в представите ми изниква Нина Кафявата ѝ коса и очи за мен тя е Елена 😂 Дори съм замествала името Елена с Нина беше забавно 😄

 • Stela Ilieva
  Stela Ilieva

  Може ли да направиш да Коул и Дилън Спрауз?

 • Валентина Семерджиева
  Валентина Семерджиева

  Защо Нина Добрев а не Нина Добрева🤨

  • CHOKO
   CHOKO

   Например, ако ти вземеш американски паспорт, ще си Семерджиев

  • CHOKO
   CHOKO

   Защото в Канада и Америка няма гласна накрая на нашите фамилии

 • Yoni _
  Yoni _

  Може ли да направиш с Ариана Гранде ❤️

 • JunkyChillGaming
  JunkyChillGaming

  Кога ще има за Lil Peep?

 • marted asddsa
  marted asddsa

  пак ли ти бе, паляк-пърляк !?

 • Александър Георгиев
  Александър Георгиев

  Kusa tos epizod ,no naprai za neimar😎

 • Мариана Абаджиева
  Мариана Абаджиева

  Моите уважения.Сега ми попадна вашият канал,но се учудвам как младите хора използват думите"уникално" и "чудесно" в коментарите си за нещо травиално и обикновено ,за една проста информация.Словото е нещо много точно,висша математика и нещо много повече от " брътвеш" и пустословие.Казах тези неща ,защото ми се иска да сме повече отговорни.

 • DiMō
  DiMō

  Клипът е уникален интересен и мистериозен ❤️ за мен си наи добрия човек и Ютубър в целия свят признавам си обичаме те Чоко ❤️❤️ може ли да направиш историята за Chadwick Boseman от Black Panther? Лек ден ти желая приятелиу ❤️

 • Magi Bishkova
  Magi Bishkova

  Kogato sega razbirash che Nina e rodena na tvoqta data👁💧👄💧👁

 • Ivan Tanev
  Ivan Tanev

  Трябва да се направи историята и на Стивън Сегал

 • benfi biancalana
  benfi biancalana

  Чоко моля те направи историята на Дидие Дрогба

 • Вели Божи
  Вели Божи

  Благодаря, наистина може да се гордеем с тази красива и умна, благородна българка и много ми хареса достойната и патриотична постъпка на родителите й да знае майчиният си език, да не крие защото това е нашата идентичност. И Бакалова и много други българи по света! Достойни и горди българи, незабравящи родината и езика си! Бог да пази България! 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

  • twixie
   twixie

   @Caterina Ivanova mlukni..

  • Caterina Ivanova
   Caterina Ivanova

   С какво помагат тези достойни "Българи": на България ? Един шофьор на камион в България е по-полезен от тези на които се кланяаш. Работи за България и плаща такси на България.

 • Pepa Alexandrowa
  Pepa Alexandrowa

  Може ли и за Поул Уесли? П.с. Страхотни видеа!!! Адмирации! 👏😍❤❤

 • Ilka Keremid4ieva
  Ilka Keremid4ieva

  Обожавам я❤

 • Marina Nikolova
  Marina Nikolova

  много се радвам, че Нина е българка ужасно много се гордея с нея❤️❤️❤️❤️❤️

 • Stoyan Nikolov
  Stoyan Nikolov

  Моля те,направи за Мария Бакалова🤜🏼🤛🏼

 • lubomir dimitrov
  lubomir dimitrov

  Красива и видеото е Ок.

 • esil. kb
  esil. kb

  Може ли да направиш за Harry Edward Styles моля

 • Vikki Vassileva
  Vikki Vassileva

  Тва клипче е невероятно! Много е интересно и много ме радва! ❤️❤️

 • ИВО ИВАНОВ
  ИВО ИВАНОВ

  ЗДРАСТИ АМИ НЯМА МНОГО ДЪРЖАВИ КОИТО ИМАТ 1320 ГОДИНИ ИСТОРИЯ АЗ СЪМ БЪЛАРИН ОТ ВАРНА

 • Петър Бойчев
  Петър Бойчев

  Защо с български корени... Тя си е българка на 100% Щях да приема израза Бг корени ако беше само с един родител българин и беше родена в страна различна от България

 • Shashkoo Shashev
  Shashkoo Shashev

  Далече съм от мисълта, че се усеща като българка..

 • PsTyle
  PsTyle

  За мене първите три сезона са най силни, но след третия сезон става пълен блудкаж :) Това си мое лично мнение, а и като цяло почнах вече да го забравям тоз сериал.

 • ivan dimitrov
  ivan dimitrov

  Точно път тая надменната никога не е претендирала че е българка

 • Ralitsa Georgieva
  Ralitsa Georgieva

  Много ми се иска да чуя историята на Rihanna

 • tedo 177
  tedo 177

  Никога не сте чували историята на Антонио Бандерас

 • S. D
  S. D

  Брато звукът е отвратителен, само заради него спирам клипа.

 • _.e.deneva._
  _.e.deneva._

  Уникален клип🤩 Предполагам следващото ще е за Poul Wesley? 😅❤️

 • PS4 Games
  PS4 Games

  Що не е Нина ДобревА?

 • Ne Nem
  Ne Nem

  Можеш ли да направиш историята на някой от следните: Ариана Гранде, NF, Джъстин Бийбър? Ще съм много благодарна ако направиш поне на един от тях💕

 • Emiline
  Emiline

  Може ли да направиш за Sofia Carson?

 • Club Galaxy bg
  Club Galaxy bg

  Много исках да има продължение на сериала тои беше страхотен и незабравим и беше един от наи любимите ми сериали

  • The Bulgaria
   The Bulgaria

   Бони е един от трите ми ТОП персонажи! Дано направи наистина видео и за нея!

 • Samuel Yastrov
  Samuel Yastrov

  Клип за Робърт де Ниро?

 • Илона Георгиева
  Илона Георгиева

  Благодаря че качите историята за Нина и преди това за иън съмърхолдър едни от любимите ми актьори ако може следващата история да е за пол уесли той също е много добър актьор като цяло целия екип от Дневниците на вампира са ми любими филма е уникален... Браво!

 • Янко
  Янко

  Оправи си звука Парляк, ужасен е !

 • Vencislav Kacarov
  Vencislav Kacarov

  Чоко много добро видео евала !!Но мисля че е по-правилно да казваш ,че Нина Добрев е българка ,защото майка и баща и са българи! Няколко пъти във видеото споменаваш български корени всякаш има само баба или дядо от България. Просто не мисля ,че звучи добре ! Иначе Нина Добрев е велика българка и всеки един сънародник има за какво да се гордее!

 • Лази Ташев
  Лази Ташев

  Абе да те питам! От къде ги знаеш тези работи?!

 • Kiril Petrov
  Kiril Petrov

  Я баце ти си продължаваш

  • CHOKO
   CHOKO

   Не съм спирал

 • Теди Благоев
  Теди Благоев

  Браво Чоко благодаря ти че направи за двамата ми любими героя истории направи поредица от дневниците на вампира моля те

 • Антоанета Малешевска
  Антоанета Малешевска

  Мнооого благодаря. 😀❤❤❤

 • Bojka Filiqta
  Bojka Filiqta

  Браово чоко просто Нина е голямА! Можели другата история да е за Джоузеф Морган #Клаус #Маикласан

 • Сузан Караахмедов No26
  Сузан Караахмедов No26

  Направи за Брус Уилис. Много си добър😊

 • Darina Stoeva
  Darina Stoeva

  Моля те за Paul Wesley

 • Stilqn Mishev
  Stilqn Mishev

  Аудио то е ужасно оправи го

  • CHOKO
   CHOKO

   Оправено е вече на следващите

 • Mitko Dimitrov
  Mitko Dimitrov

  Затова трябва да БЯГАТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА СБЪДНЕТЕ МЕЧТИТЕСИ !!!!

 • Lisa Benneth
  Lisa Benneth

  Никога не си чувал легендата за чокопарляка

Напред
Happier Than Ever
0:15
11 млн.
Happier Than Ever
0:15
11 млн.
Maraşlı 15. Bölüm
2:15:48
3,1 млн.